2015-06-18 07:22:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Munkahelyi sikerekben lehet része

Napi horoszkóp június 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Uralkodó bolygója, a Mars együtt áll a Nappal. Alapjában véve nincs oka panaszra, mert egyelőre még minden problémát képes lesz megoldani. Mégis nyugtalan kissé, úgyhogy próbáljon este kikapcsolódni, nézzen meg egy jó filmet, vagy kortyolgasson el egy pohár bort.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Uralkodó bolygója a Vénusz, kedvezőtlen kapcsolatban áll a Neptunusszal. Lehet, hogy a mai nap nem olyan kellemes, mint amilyennek várta. Több komoly problémát is meg kell oldania. Szinte rákényszerítik a körülmények, hogy keményen kiálljon az elképzelései mellett.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az Ön uralkodó bolygója, a Merkúr kedvezőtlen kapcsolatban áll a Neptunusszal. Lesz bőven elfoglaltsága mostanában, úgyhogy ha teheti, ma pihenjen minél többet. A csillagok azt mutatják, az elkövetkező időszakban elsősorban a gyermeke jövőjéért kell majd tennie, dolgoznia sokat, ám sikerrel fog járni!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Uralkodó bolygója, a Hold kedvezőtlen kapcsolatban áll az Uránusszal, de ezt leszámítva kegyesek lesznek Önhöz az égiek. Azok a dolgok, folyamatok, amelyek mostanában kezdődnek, hosszú ideig meg fogják határozni élete folyását. Ha költözködik, vigyázzon, hogy olyan szerződést kössön, amivel jogilag minden a legnagyobb rendben van.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Végre megnyugodhat egy kicsit, kipihenheti magát. Most már békét köthet önmagával és az ellenfeleivel is. Ma viszont az egyik barátja okozhat kellemetlen csalódást, ám idővel ez a probléma is rendeződni fog.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az Ön uralkodó bolygója, a Merkúr kedvezőtlen kapcsolatban van a Neptunusszal. Sajnos most rengeteg munka vár önre, összecsapnak a feje felett a hullámok. Jó hír viszont, hogy az eredmény nem marad el! Mégis jobb volna, ha képes lenne mértéket tartani: a jó közérzete és az egészsége legalább olyan fontos, mint a karrierje.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma sikerekben lehet része a munkahelyén, karrierje felfelé ível, és a szerelemben is igazán szerencsésnek érezheti most magát. Legyen előrelátó, gondoskodjon arról is, hogy a jövőben se kelljen lemondania a megszerzett pozícióról.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most már a újra a régi, jó formában van, sikert sikerre halmoz. Új barátságokat köthet, a terveihez pedig támogatókat talál. Egy esetleges külföldi ajánlatot gondolkodás nélkül érdemes elfogadnia.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Mindkét fél számára fontos, hogy az ígéretet betartsák, és ne szegjék meg a megállapodásban foglaltakat. Azért arra sem ártana vigyázni, hogy óvatosságát ne tekintsék bizalmatlan gyanakvásnak. A leghatározottabb követelést is enyhíteni lehet, ha mosolyogva adja elő. A munkahelyén most lehetséges, hogy apróbb problémákkal kell szembenéznie.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Be kell látnia, hogy közös erővel sokkal többre mennének. Sokan most veszik ki a szabadságukat, Önnek is jót tenne egy kis pihenés, a munka úgy is meg fogja várni. A kedvesség, a türelem most sokat számít.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Jó hangulatban van, és ez a dolgok alakulását is pozitív irányba tereli. Sikerek érik s munkahelyén, és a szerelemben is szerencsés lehet ma.

Halak: II. 19. - III. 20.
Amikor minden a legnagyobb rendben van körülöttünk, hajlamosak vagyunk megfeledkezni az óvatosságról. Ma minden jól alakul, de ezért ne feledkezzen meg az elővigyázatosságról sem…

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: